Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Suku2021 virtuaalinen messutapahtuma

Suku2021 virtuaalinen messutapahtuma

Lisätty 22.03.2021

Kiitos kaikille messuosastollamme vierailleille.

Messutarjous on edelleen voimassa!

Suku 2021 on sukututkimuksen virtuaalinen suurtapahtuma.
Valtakunnalliset sukututkimuspäivät järjestetään koronavälivuoden jälkeen taas viikonlopppuna 20.–21.3.2021. Suku 2021 -tapahtuma toteutetaan kokonaisuudessaan etänä verkossa. Tässä tapahtumassa ei sen enempää osallistujien kuin esitelmöitsijöiden tai järjestäjienkään tarvitse lähteä kotoaan pois.
Sukuseurojen keskusliitto osallistuu tapahtumaan omalla virtuaali-osastollaan. Muut osastot ja tapahtumaesitelmät löytyvät tapahtumapäivinä Suku2021 verkkosivuilta.
 
Tervetuloa Sukuseurojen keskusliiton osastolle!
Kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen myös sukuharrastajille. Olemme tottuneet tapaamaan toisiamme erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa, nyt tapaamiset rajoittuvat etäpalavereihin ja muihin virtuaalisiin yhteyksiin. Onneksi olemme oppineet hyödyntämään niitä eivätkä yhteydet pääse kokonaan katkeamaan.
Sukuseurojen keskusliitto julkaisee Sukuviesti-lehteä ja tuottaa sukuseurojen ja harrastajien käyttöön kirjallista materiaalia, kuten alan oppi- ja käsikirjoja. Sukuviesti-lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa ja se on suunnattu kaikille perheestään, suvustaan, sukututkimuksesta, sukuseuratoiminnasta, historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille.
Olemme tavattavissa myös pandemian aikana. Julkaisujamme voit tilata verkkokaupastamme, jonne pääset suoraan https://holvi.com/shop/5Xx02y/
 tai kotisivujemme kautta www.suvut.fi/julkaisut
 
Voit myös lähettää tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@suvut.fi .
Sukuviestiin voit tutustua osoitteessa https://www.suvut.fi/sukuviesti/
 
Tarjous: Saat julkaisuistamme ja Sukuviesti-lehden tilauksista 20% alennuksen koodilla Suku2021. Muistathan lisätä koodin tilaukseesi!
 
Pandemian aikana voit asioida toimistollamme ennalta sovittuun aikaan. Huomioimme voimassa olevat turvallisuusohjeet eli noudatamme maskisuosituksia ja turvavälejä.
 
Kiitos vierailustasi osastollamme. Toivottavasti tapaamme pian myös livenä. Hyvää kevään odotusta ja mielenkiintoisia hetkiä sukuharrastuksen parissa!
Eine Kuismin
pääsihteeri