Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Korona-kevät siirtää tapahtumia

Korona-kevät siirtää tapahtumia

Lisätty 15.04.2020

Keväinen tervehdys jäsenistöllemme ja muille sukuharrastajille
 

Kokoontumiset poikkeustilanteissa

Tänä keväänä ja tulevana kesänä useiden sukuseurojen ja eri yhdistysten kokoukset on siirretty myöhäisempään ajankohtaan. Sukuseurojen keskusliiton kevätkokous ja -seminaari on siirretty syksyyn. Uusi ajankohta on 12.9.20. Päivä varmistetaan vielä loppukesästä, tarkistamme silloin, miten koronatilanne on edennyt ja millaisia ​​ohjeita valtiovalta on meille antanut.
Vantaan Kuulutko sukuuni-tapahtuma on siirretty lokakuulta 2020 vuodelle 2021 eli meillä ei ole   tänä vuonna mahdollisuutta osallistua tuohon perinteiseen suurtapahtumaan.

Sukuseurojen keskusliiton hallitus linjannut pandemia-ajan toimintaa seuraavasti:
 
  • Korona-pandemian aiheuttamat valtioneuvoston kokoontumis- ym rajoitukset on huomioitu keskusliiton toiminnassa siten, että kokoukset ja tapahtumat kevään 2020 osalta on peruttu tai siirretty toiseen ajankohtaan. Liiton toimisto on suljettu ulkopuolisilta, toimistolle voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköisesti. Jäsenistölle on tiedotettu muutoksista. Keskusliitto seuraa tilanteen kehittymistä ja tiedottaa muuttuneista tilanteista.
  • Keskusliiton hallituksen ja toimiston edustajat eivät osallistu julkisiin tilaisuuksiin poikkeusolojen aikana, vaikka kutsu tilaisuuteen olisi tullut ja siihen olisi aiemmin vastattu myöntävästi. Myös rajoitusten purkutoimien jälkeen kehotetaan jäsenseuroja ja liiton hallitusta pohtimaan tarkkaan, missä vaiheessa kannattaa järjestää tilaisuuksia ja osallistua kokouksiin ja tapahtumiin. Jäsenseuroja on kehotettu huomioimaan seurojen jäsenten kuuluminen riskiryhmiin ikänsä ja/tai terveytensä vuoksi.

 
Hallitus ja toimisto pahoittelevat säännösten aiheuttamia haittoja toiminnassanne.   
 
Suomen Kotiseutuliitto on koonnut ohjeita etäkokouksista ja kokousten siirroista. 
Ohjeet löytyvät  täältä: https://kotiseutuliitto.fi/tietopankki/yhdistystoiminta/yhdistyksen-sahkoinen-kokous/

 
Hyvää ja aurinkoista kevätaikaa kaikille.
Voikaa hyvin!
 
Parhain terveisin

Sukuseurojen keskusliitto

Sukuviesti-lehti