Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Sukuni 100 vuotta -kirjoitushaaste

Sukuni 100 vuotta -kirjoitushaaste

Lisätty 01.01.2017

Mitä suvullesi on tapahtunut kuluneen sadan vuoden aikana? Millaisia muutoksia sukulaisten elämässä on tapahtunut? Minne suvun jäsenet ovat sijoittuneet asumaan vuosien saatossa? Onko suku kasvanut vai onko ehkä jopa kuihtumassa? Tapaavatko sukulaiset toisiaan vai elelläänkö kukin omissa oloissaan? Jos tavataan niin pidetäänkö juhlia vai pistäydytäänkö ihan muuten vaan tervehtimässä?

Kaikesta tästä ja paljosta muustakin olisi mukava kuulla monesta eri suvusta. Ryhdytäänpä siis muistelemaan! Sukuviesti toivoo saavansa kirjoituksia pitkin vuotta, jotta voisimme julkaista jokaisessa tämän vuoden numerossamme tarinoita otsikolla Sukuni 100 vuotta. Kirjoitusten pituus mieluummin korkeintaan 3000 merkkiä. Kuva tai kaksi jutun mukana on tervetullut lisä. Lehden lukijat saavat vuoden lopussa äänestää mielestään parhaat kirjoitukset, joiden kirjoittajat saavat kunniakirjat ja kirjapalkintoja.

Muisteluita malttamattomina odotellen,
Sukuviestin toimitus ja asiantuntijaneuvosto

Kirjoitukset kuvineen voi lähettää sähköpostitse osoitteella toimisto@suvut.fi tai kirjeitse osoitteella Sukuviesti, Sokerilinnantie 7 E, 02600 Espoo.